Siirry sisältöön

Tervetuloa Paimion Koirametsään! Varaa sinulle ja koirallesi yhdessäoloaikaa suomalaisessa sekametsässä.

Paimion Koirametsä on noin 2 hehtaaria yksityisomisteista, tukevasti aidattua suomalaista sekametsää. Alueelta löytyy kangasmetsää, kosteikkoa ja kallioista maastoa. Olemme jättäneet tarkoituksella tuulenkaadot maastoon, jotta siellä on koirille hauskoja esteitä ylitettäviksi.

Paimion Koirametsä on palvelu kaikenlaisille koirille ja heidän omistajilleen. Koirametsän voi vuokrata tuntiperusteisesti yhdelle tai useammalle koiralle vapaata liikkumista, touhuamista ja treenaamista varten. Samalla koirien omistajatkin voivat nauttia suomalaisesta luonnosta ilman, että tarvitsee kantaa huolta siitä, missä koira liikkuu. 

Koiria on yhtä monenlaisia kuin meitä ihmisiäkin. Yksi koira rakastaa kun saa juosta pää viidentenä jalkana ilman hihnan aiheuttamia rajoitteita. Toinen tykkää järsiä keppejä ja köllötellä auringossa kalliolla. Kolmas nauttii omistajansa kanssa tehtävistä treeneistä. Mahdollisuus näihin ja kaikkeen muuhun. Koirametsä on auki läpi vuorokauden, ympäri vuoden!

Alueella on kota, evästelypöytä ja huussi, joten myös ihmisten tarpeet huomioitu. Nuotiopaikan voi varata polttopuineen 2h15min varauksien yhteydessä. Koirille on erillinen vesipiste ja juomakuppeja. Hygienian vuoksi suosittelemme oman juomakupin mukaanottamista. Koirametsässä on koirien jätöksille sekä roskille paljon roskiksia.

Koirametsä sijaitsee yksityisen metsäautotien varressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten paikan päälle pääsee omalla autolla. Talvella tie aurataan ja tarvittaessa hiekoitetaan. Lähin toimiva linja-autopysäkki sijaitsee noin kilometrin päässä Koirametsästä Sauvontien varrella.